Lorskensstraat 1d Praktijk Frydag

Route Praktijk Frydag &
overige info

Praktijk Frydag is gevestigd in Schaijk (gemeente Maashorst),

tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen.

Adres
Lorskensstraat 1d te Schaijk
5374BC Schaijk
Telefoon : 06 82 00 01 85

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.15 uur

Telefonisch het best bereikbaar in de ochtend vanaf 9.00 uur. Bij geen gehoor, spreek de voicemail in of neem contact op via het contactformulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

ROUTE naar praktijk frydag

Klik linksbovenin de kaart op het pijltje om een routebeschrijving te maken, of volg de routebeschrijving hieronder.

 

U komt uit de richting Heesch of Oss:
U kunt het beste via de A50 rijden. U neemt dan de afslag richting Schaijk. Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor (=Bosschebaan). Vervolgens neemt u bij het kruispunt (bij discotheek Hi-lite) de afslag naar links richting Schaijk (=Schutsboomstraat). Op de Schutsboomstraat gaat u voor de kerk rechts richting Reek (=pastoor van Winkelstraat). Op de pastoor van Winkelstraat neemt u de derde afslag links (=Lorskensstraat). Dan zitten we direct aan de linkerkant op nummer 1d. Als u de deur binnenkomt gaat u door de rechterdeur naar de wachtruimte.

 

U komt uit de richting Reek:
U kunt het gezondheidscentrum het beste bereiken door de Monseigneur Suijsstraat te volgen. (dat is richting Schaijk). De Monseigneur Suijsstraat gaat over in de Schaijksestraat. Deze blijven volgen tot deze over gaat in de Haagstraat. De Haagstraat blijven volgen tot deze over gaat in de Pastoor van Winkelstraat. Neem op de Pastoor van Winkelstraat de vierde afslag naar rechts richting Lorskensstraat. In de bebouwde kom van Schaijk is dit de eerste afslag rechts. Grave, Velp en Escharen via de Bosschebaan die van Grave naar Schaijk loopt. Vervolgens neemt u op rotonde de eerste afslag rechts richting Ravenstein (N277). Op de N277 neemt u de eerste afslag links richting Schaijk (Pastoor van Winkelstraat). Neem op de Pastoor van Winkelstraat de vierde afslag naar rechts = Lorskensstraat. Dan zitten we direct aan de linkerkant op nummer 1d. Als u de deur binnenkomt gaat u door de rechterdeur naar de wachtruimte.

 

U komt uit de richting Ravenstein:
U neemt de N277 richting Schaijk. Op de rotonde gaat u rechts richting Schaijk (Pastoor van Winkelstraat). Neem op de Pastoor van Winkelstraat de vierde afslag naar rechts = Lorskensstraat. Dan zitten we direct aan de linkerkant op nummer 1d. Als u de deur binnenkomt gaat u door de rechterdeur naar de wachtruimte.

 

U komt uit de richting Herpen:
Via Herperduin rijdt u naar Schaijk. Deze weg komt uit in de Runstraat. Na de kerk gaat u linksaf richting Reek. (= Pastoor van Winkelstraat) De 3de weg links = Lorskensstraat. Dan zitten we direct aan de linkerkant op nummer 1d. Als u de deur binnenkomt gaat u door de rechterdeur naar de wachtruimte.

 

CONTACT

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag, neem gerust contact op.
Wilt u aanmelden voor vaktherapie, ouderbegeleiding of een opvoedopstelling? Klik dan op onderstaande knop om direct een afspraak te maken. Komen de beschikbare dagen/tijden niet uit? Neem dan even contact op, dan zoeken we een andere mogelijkheid.

Praktijk Frydag
Lorskensstraat 1d te Schaijk
Telefoon : 06 82 00 01 85

Praktijkruimte

Contactformulier